Yksityiskoulutus

Yksityistunnilla saat kouluttajan täyden huomion, ja pääsemme pureutumaan tarkasti juuri teidän toiveisiinne ja haasteisiinne!

bordercollie-toko-rally-toko-takaakierto
villakoira-persikka-rally-toko

Yksityistunnin aiheina voi olla esimerkiksi:

Rally-tokon yksityistunnilla käydään toiveidenne mukaisesti läpi aiheita, jotka voivat olla yksittäisiä tehtäviä, seuraamista, käännöksiä, lähtöjä, ratasuoritukseen kestävyyttä, virettä, palkkaamista yms

Noseworkin yksityistunneilla koirakko pääsee tekemään toiveidensa mukaisia etsintöjä mahdollisuuksien rajoissa. Voimme keskittyä laatikkoetsintöjen haasteisiin, ilmaisuun, sisäetsintöjen tekniikkaan tai ajoneuvojen virheisiin. Mikä ikinä onkaan teille haasteena tai seuraavaksi työn alla! Noseworkin yksityistunnit, myös puolikkaat tunnit, sopivat myös alkeiden opetteluun omassa rauhassa. Silloin parhaaseen tulokseen päästään muutaman kerran sarjalla. 

Arki teemaisilla yksäreillä voidaan perehtyä hihnakäytökseen, tervehtimistapoihin, useamman koiran yhteiseloon tai muihin koiran kanssa elämiseen liittyviin aiheisiin. Tunti sopii myös pennun omistajille, jos ei jostain syystä pentukurssille halua, tai haluaa perus kurssin lisäksi vähän extraa!

Yksäreillä voidaan käsitellä lajitaitojen sijaan tai niiden kanssa yleisiä harrastuksiin liittyviä aiheita, kuten palkkaaminen, kontakti, yhteistyö, treenien rakenne ja suunnittelu, seuraaminen jne. 

Varaa yksityistunti info@diudiucenter.fi ! Kerrothan sähköpostissa hieman toiveista, tarpeista ja millaiset ajat teille sopisivat. 

 

hallivuorokortti omatoimitreeni

Kouluttajana Siiri Virtanen

Siirin tunneilta pitää lähteä hyvällä fiiliksellä, edes jollain tavalla onnistumiset mielessä, vaikka ei olisikaan ollut hyvä treeni. 

Kouluttaessa Siiri pyrkii käyttämään koiran ominaisuuksia ja erityispiirteitä koirakon eduksi, jokaista koiraa ei tungeta samaan laatikkoon. 

Rally-toko on Siirin lempilaji, ja siinä on tullut saavutettua mm:

-kaksi koiraa mestariluokkaan

-Suomen ensimmäinen rally-toko valio whippet 

-SM 8

-PM karsintojen 8

Yksäritunti, 58€

sis. alv
  • n. 60 minuuttia
  • sisältää hallivuokran
  • valitsemasi aihe
  • voit käyttää myös kaverin kanssa

Yksäripuolikas, 30€

sis. alv
  • n. 30 minuuttia
  • sisältää hallivuokran
  • valitsemasi aihe
rally-toko epikset tampere

Yksityistunnin varaukset sähköpostitse: 

info@diudiucenter.fi