Tempputunti

18,00  sis. alv

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): temppu-1708 Osastot: , ,

Kuvaus

Tempputunti 17.8. klo 17

Tunnilla opetellaan erilaisia temppuja tai niiden osia, jotka pitävät mielen virkeänä ja vahvistavat niin omistajan koulutustaitoja kuin koirakon yhteistyötäkin! Sopii hyvin niin harrastaville koirille totisen treenaamisen vastapainoksi, kuin kotikoirillekin koiran aktivointiin. Tunnille ovat lämpimästi tervetulleita myös pennut ja nuoret koirat. Aroille koirille tunti sopii erinomaisesti, rento tekeminen yhdessä koiran kanssa vahvistaa koiran itseluottamusta.

Tunnilla harjoitellaan temppuja koiran tason sopivasti, ja saat myös jatko-ohjeet kotiin! Ohjelmassa hauskaa yhdessä tekemistä ja helppoja, kivoja tehtäviä, joihin voidaan lisätä haastetta koirakon toiveiden mukaan. Kaikki tehtävät voidaan sovittaa koiran osaamistasoon.

Varaa tunnille mukaan paljon koiralle maistuvia makupaloja, vesikuppi ja taukomatto/ alusta. Tunnille otetaan enintään 4 koirakkoa. Kouluttaja tulee pyytämään ryhmän halliin ulkoa. Anna edelliselle ryhmälle tilaa poistua. Halliin vain sisäkengillä tai sukkasillaan.

Kerrothan ilmoittautumisen lisätiedoissa hieman osaamistasostanne ja toiveista tunnille. Tunnille ei ole pohjataitovaatimuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tempputunti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *