Pentukurssi mini (4 krt) to klo 20

80,00  sis. alv

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): pentu-mini-1808 Osastot: ,

Kuvaus

Kurssi alkaa torstaina 18.8. klo 20. Koulutusten kesto on noin 50 minuuttia, ja tunnit ovat perättäisinä viikkoina samaan kellon aikaan.

Kurssi on suunnattu n. 3-8 kk ikäisille pennuille, harjoituksia tehdään koiran iän ja taitojen mukaisella tasolla. Tunneilta saatte aina kotiin tehtäviä harjoiteltavaksi ennen seuraavaa kertaa.

Kurssilla käydään läpi tärkeimpiä arkielämän taitojen perusteita, ja ennen kaikkea opitaan oppimaan sekä kommunikoimaan. Pentujen kanssa harjoitellaan tehokasta palkkaamista, kontaktia, yhteistyötä sekä erilaisia tekniikoita opettaa taitoja. Tärkeänä aiheena on myös rauhoittuminen ja luopuminen, käsittelyharjoituksia unohtamatta. Kurssi on tiivis paketti, ja taitojen hallitseminen vaatii omatoimista treeniä kertojen välillä ja kurssin jälkeen.

Minikurssin jälkeen on alkamassa pidempi kurssi, joka sopii hyvin tämän jatkoksi!

Kurssin kesto on neljä viikkoa. Kurssille otetaan korkeintaan viisi koirakkoa. Tunnit pidetään viikoittain samana päivänä ja kellonaikana peräkkäisinä viikkoina, jollei muuta ole mainittu. Saat kurssin ostettuasi ladattavaksi kurssikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet halliin kulkemiseen, ajankohtaisiin käytäntöihin, mukaan tarvittaviin asioihin jne. Kurssin ensimmäinen kerta kurssikirjeestä poiketen koirien kanssa!

Järjestä pitää oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistujia on vähemmän kuin kaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentukurssi mini (4 krt) to klo 20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *