Koiratanssi alkeet to klo 17

105,00  sis. alv

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): koiratanssi-alkeet-1611 Osasto:

Kuvaus

Viiden kerran koiratanssin alkeiskurssi alkaa torstaina 16.11.klo 17

Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta musiikin tahtiin. Koiratanssissa on valittavana kaksi eri osa-aluetta joissa kilpaillaan erikseen: freestyle tai HTM eli heelwork to music. Freestyle keskittyy temppuihin ja HTM seuraamiseen eri positioissa. 

Koiratanssi on paljon muutakin kuin temppujen yhdistelyä musiikki taustalla. Koiratanssi sopii erityisesti koirakoille, jotka pitävät uusien asioiden oppimisesta, mutta eivät välttämättä arvosta tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä miten mikäkin pitää suorittaa. Musiikki tuo oman vivahteensa harrastukseen, mutta ihmisenkään ei tarvitse olla mikään tanssija, edes rytmitaju tai liikunnallisuus ei ole vaatimuksena lajissa pärjäämiselle. Jokainen koirakko tekee tässä lajissa omalla tavallaan! Koiratanssi on myös mukava harrastus ilman mitään kilpailuajatuksia.  

Alkeiskurssilla tutustutaan koiratanssiin lajina, kokeillaan sekä freestyleä että HTM puolta ja mietitään mikä voisi olla kullekkin koirakolle sopiva lähestymiskulma lajiin. Tunneilla opetellaan temppuja, seuraamista, liikkeiden yhdistelyä ja musiikin fiilistelyä.

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoihin hieman taustastanne: osaako koira jo joitakin temppuja tai seuruuta, voit myös kertoa onko teillä temppu toiveita tai ajatusta kumpi lajeista (FS vai HTM) olisi teidän juttu.

Kurssin kesto on viisi viikkoa. Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa. Tunnit pidetään viikoittain samana päivänä ja kellonaikana peräkkäisinä viikkoina, jollei muuta ole mainittu. Saat kurssin ostettuasi ladattavaksi kurssikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet halliin kulkemiseen, ajankohtaisiin käytäntöihin, mukaan tarvittaviin asioihin jne. Kurssikirjeestä poiketen koirat mukaan myös ensimmäiselle kerralle!

Järjestä pitää oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistujia on vähemmän kuin kaksi.

kurssikerrat:

  • 16.11.
  • 23.11.
  • 30.11.
  • 7.12.
  • 14.12.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiratanssi alkeet to klo 17”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *