Häiriöt haltuun ke klo 19:30

80,00  sis. alv

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): hairiot-0806 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Neljän kerran häiriöt haltuun kurssi alkaa keskiviikkona 8.6. klo 19:30 Huom! Ei tuntia 15.6.

Kurssikerrat 8.6, 22.6, 29.6, 6.7.

Kurssilla harjoitellaan nimensä mukaisesti häiriön sietoa koirakoiden tason ja toiveiden mukaan. Kurssi sopii niin lajiharjoittelun tueksi (esim. rally-toko, toko, BH, pk) kuin arkikäytösten vahvistamiseen.

Häiriöillä tarkoitetaan ympäristön olosuhteita, jotka saattavat olla koiralle uusi ja mielenkiintoisia tai jopa jännittäviä, tai vaihoehtoisesti houkuttelevampia kuin ohjaajan kanssa työskentely. Sekä arjessa että harrastuslajeissa tulee eteen tilanteita, joissa koiran toivotaan valitsevan tehtävien suorittaminen tai ohjaajan kanssa pysyminen häiriöstä välittämättä. Häiriöitä voi olla mm. toiset koirat tai ihmiset, ruoka, lelut, liikkuvat asiat, riista ja hajut, uusi paikka, ohjaajan liike tai puhe, houkuttelevat tehtävät (esimerkiksi putki tai hyppy).

Kurssilla tuetaan koiran omaa päätöstä valita ohjaaja häiriön sijaan, sekä vahvistetaan koiran ja ohjaajan suhdetta, jolloin tästä koiran valinnasta  tulee helpompi, tilanteessa kuin tilanteessa! Harjoittelu etenee asteittain, ja saatkin kurssilta hyviä harjoituksia ja neuvoja joilla pystyt vahvistamaan häiriön sietoa myös kurssin jälkeen! Koulutuksessa käytetään positiivista vahvistamista hyviin päätöksiin.

Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoihin hieman teistä ja mahdollisista haasteistanne häiriöiden suhteen. Voit myös kertoa tavoitteistanne ja toiveistanne kurssin suhteen.

Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa. Tunnit pidetään viikoittain samana päivänä ja kellonaikana peräkkäisinä viikkoina, jollei muuta ole mainittu. Saat kurssin ostettuasi ladattavaksi kurssikirjeen, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet halliin kulkemiseen, ajankohtaisiin käytäntöihin, mukaan tarvittaviin asioihin jne. Yhden kerran kesto on noin 50 minuuttia. (HUOM! Kurssikirjeestä poiketen koirat otetaan mukaan myös ensimmäiselle kerralle!)

Järjestä pitää oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistujia on vähemmän kuin kaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häiriöt haltuun ke klo 19:30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *