Dobo tutustumiskurssi ke klo 20 (3krt)

66,00  sis. alv

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): dobo-tutustuminen-1307 Osastot: , ,

Kuvaus

Dobon tutustumiskurssi keskiviikkoisin alkaen 13.7. klo 20. Kouluttajana Siiri Virtanen.

Dobo yhdistää hauskalla tavalla ihmisen lihaskuntoharjoittelun ja koiran kanssa treenaamisen. Dobotunneilla ei edes huomaa urheilevansa, kun samalla pitää hauskaa koiran kanssa! 

Dobo on laji, jossa koira ja ohjaaja tekevät yhdessä sekä erikseen lihaskuntoa, syviä lihaksia, kehon koordinaatiota ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Liikkeissä käytetään avuksi tasapainotyynyjä, puolipalloja ja dobopalloja, eli soikeita, koiran käyttöön tarkoitettuja jumppapalloja. 

Dobon kolmen kerran kurssilla tutustutaan lajin saloihin ja perusteisiin. Koira sekä ohjaaja opettelevat turvalliset tavat suorittaa liikkeitä, haastetta lisätään koirakon tason mukaan. Kurssin aikana käydään läpi erilaisia lämmittelyjä, pallolla sekä tasapainotyynyillä tehtäviä liikkeitä, yhdessä ja erikseen. Tunneilla pidetään hauskaa, ja lihaskunnon lisäksi suhde omaan koiraan vahvistuu!

Luethan infokirjeen huolellisesti, ja muistat kävelyttää koiran ennen tuntia, sillä kylmillä lihaksilla ei ole hyvä aloittaa treeniä!

Kurssi sopii myös lajiin tutustumiseksi ennen syksyn viikkoryhmää! Kurssimaksun voi maksaa epassilla.

Kurssi sisältää 3 harjoituskertaa Diudiu centerillä. Yhden kerran kesto n. 50 minuuttia.Tunnit pidetään viikoittain samana päivänä ja kellonaikana peräkkäisinä viikkoina, jollei muuta ole mainittu.

Dobotunnit eivät sovi akuuteista vammoista kärsiville koirille, eikä tiineyden aikana tai välittömästi sen jälkeen. Mikäli koiralla on rakenteellisia ongelmia tai vammoja, konsultoithan eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen harjoittelun aloittamista. Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoihin, mikäli koiralla tai ohjaajalla on liikunnallisia rajoitteita, tai vanhoja vammoja.

Järjestä pitää oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistujia on vähemmän kuin kaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dobo tutustumiskurssi ke klo 20 (3krt)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *