Dobo rally-tokoilijalle ke klo 18 (3 krt)

66,00  sis. alv

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): rt-dobo-1307 Osastot: , ,

Kuvaus

Rally-tokoilijoille suunnattu dobokurssi keskiviikkoisin alkaen 13.7. klo 18. Kouluttajana Siiri Virtanen.

Dobo yhdistää hauskalla tavalla ihmisen lihaskuntoharjoittelun ja koiran kanssa treenaamisen. Dobotunneilla ei edes huomaa urheilevansa, kun samalla pitää hauskaa koiran kanssa! 

Dobo on laji, jossa koira ja ohjaaja tekevät yhdessä sekä erikseen lihaskuntoa, syviä lihaksia, kehon koordinaatiota ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Liikkeissä käytetään avuksi tasapainotyynyjä, puolipalloja ja dobopalloja, eli soikeita, koiran käyttöön tarkoitettuja jumppapalloja. 

Tällä kolmen kerran kurssilla dobo kurssilla tehdään rally-tokon vaatimuksia tukevia liikkeitä. Liikkeet on valittu silmälläpitäen rally-tokon haasteita ja vaatimuksia, kuten sivuaskeleita, takapäänkäyttöä, suoruutta ja asennonvaihtoja ja tuomaan hauskuutta perustehtävien kuten ohjaajan ympärikiertämisen treeniin.

Koira sekä ohjaaja opettelevat turvalliset tavat suorittaa liikkeitä, haastetta lisätään koirakon tason mukaan. Kurssin aikana tehdään erilaisia lämmittely liikkeitä, pallolla sekä tasapainotyynyillä tehtäviä liikkeitä, yhdessä ja erikseen. Tunneilla pidetään hauskaa, ja lihaskunnon lisäksi suhde omaan koiraan vahvistuu! Kurssille ovat lämpimästi tervetulleita myös muut kuin rally-tokoilijat.

Luethan infokirjeen huolellisesti, ja muistat kävelyttää koiran ennen tuntia, sillä kylmillä lihaksilla ei ole hyvä aloittaa treeniä!

Kurssi sopii myös lajiin tutustumiseksi ennen syksyn viikkoryhmää! Kurssimaksun voi maksaa epassilla.

Kurssi sisältää 3 harjoituskertaa Diudiu centerillä. Yhden kerran kesto n. 50 minuuttia.Tunnit pidetään viikoittain samana päivänä ja kellonaikana peräkkäisinä viikkoina, jollei muuta ole mainittu.

Dobotunnit eivät sovi akuuteista vammoista kärsiville koirille, eikä tiineyden aikana tai välittömästi sen jälkeen. Mikäli koiralla on rakenteellisia ongelmia tai vammoja, konsultoithan eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen harjoittelun aloittamista. Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoihin, mikäli koiralla tai ohjaajalla on liikunnallisia rajoitteita, tai vanhoja vammoja. Ohjaajille eikä koirille ole mitään pohjakuntovaatimuksia, tulkaa sellaisina kuin olette!

Järjestä pitää oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistujia on vähemmän kuin kaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dobo rally-tokoilijalle ke klo 18 (3 krt)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *