Dobo irtotunti – edistyneet

22,00  sis. alv

Poista
Tuotetunnus (SKU): dobo-irto-2 Osastot: ,

Kuvaus

Dobo yhdistää hauskalla tavalla ihmisen lihaskuntoharjoittelun ja koiran kanssa treenaamisen. Dobotunneilla ei edes huomaa urheilevansa, kun samalla pitää hauskaa koiran kanssa! 

Dobo on laji, jossa koira ja ohjaaja tekevät yhdessä sekä erikseen lihaskuntoa, syviä lihaksia, kehon koordinaatiota ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Liikkeissä käytetään avuksi tasapainotyynyjä, puolipalloja ja dobopalloja, eli soikeita, koiran käyttöön tarkoitettuja jumppapalloja. 

Irtotunneilla tehdään koirakon tason mukaisesti erilaisia lämmittelyjä, pallolla sekä tasapainotyynyillä tehtäviä liikkeitä, yhdessä ja erikseen. Tunneilla pidetään hauskaa, ja lihaskunnon lisäksi suhde omaan koiraan vahvistuu! Tunti on tarkoitettu koirakoille, joille dobo on jo jollain tasolla tuttua (liikeratojen avaukset, pallolla oleminen yms). Osaamisvaatimuksia ei muutoin ole, liikkeet voidaan sovittaa koirakon tasoon.

Luethan infokirjeen huolellisesti, ja muistat kävelyttää koiran ennen tuntia, sillä kylmillä lihaksilla ei ole hyvä aloittaa treeniä! Koiran kynsien tulisi olla lyhyet, mutta ei juuri leikatut (terävät tai liian pitkät kynnet saattavat rikkoa pallon). Varaathan myös itsellesi liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullon mukaan.

Tunnin kesto on n. 50 minuuttia.

Dobotunnit eivät sovi akuuteista vammoista kärsiville koirille, eikä tiineyden aikana tai välittömästi sen jälkeen. Mikäli koiralla on rakenteellisia ongelmia tai vammoja, konsultoithan eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen harjoittelun aloittamista. Kirjoitathan ilmoittautumisen lisätietoihin, mikäli koiralla tai ohjaajalla on liikunnallisia rajoitteita, tai vanhoja vammoja.

Syksyn irtotunnit edistyneille torstaisin klo 19 viikkoryhmässä. Tunnit tekniikkatilan puolella.

Kurssimaksun voi maksaa epassilla.

Lisätiedot

ajankohta

to 29.12. klo 19

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dobo irtotunti – edistyneet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *