Treenihallit

Diudiu centeriltä löydät kaksi lämmitettyä treenihallia, joiden pohjana on Jutagrass, täytteetön keinonurmi, jota on käytetty myös mm. agilityn MM kisojen alustana. Nurmen alla on erillinen joustokerros lisäämässä mukavuutta ja turvallisuutta. Halleilla on noin viisi metriä korkeutta. 

koirahalli tampere

Pihasta löytyy parkkitilaa muutamia paikkoja heti oven edestä (merkitty logolla) sekä pihan sivulta riviparkista. Myös Kytömaankadun varteen voi jättää auton. Ethän pysäköin muiden hallien eteen. 

pysäköintiohje

ISO HALLI on n. 220m2 kokoinen avoin treenitila, josta löydät omatoimitreeniin kartiot, rally-tokokyltit ja -telineet, hyppyesteet sekä putken. Lisäksi seiniltä löytyy isot peilit helpottamaan harjoittelua.

Kulku isoon halliin pääovesta hallin edestä. Annathan edellisen treenaajan poistua rauhassa hallista. 

TEKNIIKKATILA on n.100m2 hallitila, jossa pystyy toteuttamaan niin tekniikkatreenejä kuin esimerkiksi hajutyöskentelyharjoituksia.

Tilan varusteluun kuuluu mm. isot peilit, kartiot, rally-toko kylttitelineet sekä erilaiset hajuerotteluseinät ja radat. 

Juoksuiset nartut eivät voi harjoitella tekniikkatilassa edes juoksuhousut jalassa, jotta voimme taata kaikille, myös viriilimmille uroksille työskentelyrauhan hajutyöskentelyn suhteen. Isoon halliin myös juoksunartut  ovat tervetulleita housut jalassa. 

HUOM! Hajuseinien ja ratojen käyttö omatoimitreenaajille on sallittua perehdytystunnin jälkeen, jossa käydään läpi mm. siivouskäytännöt, jotka ovat hajutyöskentelyssä oleellisia.

Halliin sattuneesta vahingosta pyydämme Sinua oma-aloitteisesti maksamaan 15€ sottasakkomaksun verkkokaupassa tai putiikin maksupäätteellä. Maksulla katetaan hallin siivouskustannuksia, jotta kaikille olisi mukavaa treenata. Jälkikäteen perittävään maksuun lisätään 5€ laskutuslisä. 

Siivoathan koirasi jäljet myös hallin ympäristöstä. Kakkapusseja on saatavilla hallin ovelta sekä pihan kulmalta.  

Diudiu centerin tiloissa ei ole sallittua järjestää maksullisia koulutuksia ilman erillistä sopimusta. Ilman sopimusta järjestetyistä koulutuksista perimme 60€/h vuokran jälkikäteen.