Koirahieronta

Koirahieroja Emilia Kirkkala

Koirahierojan töitä olen tehnyt yrittäjänä 2020 lähtien. Eläinten kanssa olen tehnyt töitä maatalouslomittajan ammatissa pian jo kymmenen vuotta.

Työssäni luen koirien elekieltä ja signaaleja: koiraa pyritään käsittelemään vain sen ”mukavuusalueella”. Tavoitteena on, että koiralla on koko käsittelyn ajan turvallinen ja rento olo. Erityisesti käsittelyyn tottumattomien koirien kanssa panostan siihen, että käsittely olisi koiralle mahdollisimman mukavaa nyt sekä jatkossa. 

Pyrin edistämään koirien hyvinvointia lisäämällä ihmisten tietoisuutta koiran käytöksestä ja nykyaikaisista tavoista toimia koiran ehdoilla, sitä kunnioittaen. Tarjoan tavallisen koirahieronnan ja laserhoidon lisäksi myös käsittelyharjoituksia ja opetusta koirille. 

Lue lisää palveluistani ja ota seurantaan myös some:

www.koirahierojaemiliakirkkala.fi

facebookissa

instagramissa

Koirahieroja emilia kirkkala

Koirahieronta

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, jolloin maitohapot poistuvat lihaksista ja palautuminen tehostuu. Hieronta vaikuttaa myös henkiseen puoleen rentouttaen koiraa.

Laserhoito

Laserhoito kiihdyttää vaurioituneen kudoksen paranemisprosessia, edistää uusien solujen muodostumista ja parantaa mikroverenkiertoa. Parantunut mikroverenkierto edistää solujen hapensaantia sekä kuona-aineiden poistumista. Käytössäni on Handy Cure s´ ®.

Käsittely harjoitus

Käsittelyharjoitusten tarkoitus on totuttaa koira vieraan ihmisen kosketukseen ja harjoitella rauhoittumista koiran ehdoilla. Harjoituksen aikana tarvitaan paljon hyviä pieniä herkkuja koiralle. Käsittelyharjoitus sopii kaikenikäisille koirille.